← Tilbake

Faurés Requiem - Tro og evig hvile

Avslutningskonserten er i år Gabriel Faurés storslåtte Requiem i d-moll som han komponerte mellom 1887 og 1890, det mest kjente av hans store verker. Han kalte den selv for ”et lite rekviem”, men i sin komplett orkestrerte versjon fra 1900 er det slett ikke noe lite verk det er snakk om: urfremføringen av denne versjonen i Paris talte over 250 medvirkende! Verket ble for øvrig også spilt ved Faurés begravelse i Paris i 1924.

BILLETTER KAN KJØPES HER: http://www.noso.no/program/faurés-requiem  
Det blir også solgt billetter i døra. De som har kjøpt festivalpass må hente ut plassbillett i skranken hos Stormen konserthus innen lørdag 22. april kl. 15.00 for å få reservert gode plasser. Etter dette vil det kun bli delt ut plasser der det er ledig. 
Vi er veldig stolte av å ha med oss NOSO i denne samproduksjonen, samt et kjempestort kor bestående av ca 100 ungdommer: Bodø domkirkes ungdomskor og guttekor, Nordnorsk Ungdomsmannskor og Bodø videregående skoles musikklinjekor!  Dirigent er Øystein Jæger, på orgel Gro Bergrabb, og som solister Henrik Sand Dagfinrud (baryton) og Karoline Åseng (sang) fra Vocal Art