← Tilbake

ÅRETS KINO-ORGELKONSERT: THE ARTIST!

Konsert fredag 21. april kl. 21.00. Bjørn Andor Drage spiller flere konserter under Biof 2017. Først ut er Kino-orgelkonsert i Rønvik kirke. Årets film er " The Artist" fra 2011. Filmen er en fransk stumfilm, og vant hele fem Oscar i 2012, blandt annet for beste film! 


Den franske Oscar-sensasjonen The Artist er en ektefølt kjærlighetserklæring til klassisk Hollywood-film; til skuespilllerkunsten, til stilen, til musikken og til selve filmmediet. Filmen har tatt anmelderne med storm verden over og har mottatt utallige priser, inkludert den gjeveste av dem alle - Oscar for beste film. Under 2012-utdelingen vant dessuten regissør Michel Hazanavicius for beste regi, mens hovedrolleinnehaver Jean Dujardin vant for beste mannlige hovedrolle.

 The Artist handler om George Valentin (Dujardin), en sjarmerende stumfilmstjerne som nekter å akseptere talefilmens inntog. George er overbevist om at nyviningen er en døgnflue, og at både publikum og produsenter snart vil komme til fornuft og innse at film er best når den er stum. Mens hans egen karriere kjapt er på hell, blir han utfordret og betatt av Peppy Miller (Bérénice Bejo), den unge og sprudlende danserinnen som er på vei til at bli den nye stjernen i drømmenes by.

I tillegg til Dujardin og Oscar-nominerte Bejo, treffer vi skuespillere som John Goodman, James Cromwell, Missi Pyle, Penelope Ann Miller, Malcolm McDowell og - ikke minst - hunden Uggie.

The Artist Trailer 2011 HD